• Inleveren

  • Wanneer je jezelf hebt aangemeld, met je e-mail adres, kun je hieronder ook tekst, bestanden & meer inleveren.

   Ik gebruik dit o.a. om mijn leerlingen een soort van vlog/dagboek/voortgang van een eigen muzikale reis te laten maken. 
   Door deze knop;  bij het inleveren aan te klikken, gaat je tablet, telefoon of laptop je vragen of je een video-opname wilt maken. Deze opname staat veilig op de server en wordt automatisch na het afronden van de opdracht verwijderd. 

   Daarnaast kunnen er allerlei documenten/audio- & videobestanden geüpload worden die door de docent bekeken kunnen worden. Mocht je niet in beeld willen of misschien kunnen, kun je altijd nog eenaudio fragment opnemen van bijv. je instrument, of je vraag typen.

   Interessant aan deze manier van inleveren is, dat door dit periodiek (bijv. elke 2 weken) te doen, er een mooi overzicht ontstaat, hoeveel groei iemand doormaakt. Commentaar per inzending blijft ook bewaard voor jou als leerling en voor je docent/begeleider. 

   Voor de docent of begeleider bestaat er ook een mogelijkheid om een beoordeling te geven per inzending. Dit kan in de vorm van een cijfer, of een beoordelingsformulier, maar ook via een rubric die van tevoren voor de leerling of deelnemer zichtbaar kan zijn.